Diensten /

Centrale verwarming

Verwarmingsketel

Het is belangrijk dat een nieuwe cv-ketel het juiste vermogen heeft om uw woning of bedrijfsruimte op temperatuur te brengen en te houden.
Bij een te kleine cv-ketel lukt dit niet of onvoldoende op de momenten dat u het nodig heeft. Toekomstplannen als bijvoorbeeld een aanbouw aan de woning of verandering in de gezinssamenstelling, moeten worden meegenomen in de keuze.
De cv-ketel in woningen en bedrijven is een grote energieverbruiker, met een nieuwe hoogrendementsketel kunt u flink besparen op uw energierekening!

Radiatoren

Radiatoren en convectoren gaan vele jaren mee, uw keuze is daarom zeer belangrijk. Traditionele paneelradiatoren zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor design radiatoren.
Deze blikvangers kunnen een mooie aanvulling zijn op uw interieur. Voor elke ruimte is wel een fraaie radiator in uw persoonlijke smaak te vinden.
U heeft een mooie radiator gevonden maar deze is niet in de gewenste kleur leverbaar?
NG Installatietechniek laat deze dan voor u in de gewenste kleur spuiten!

Vloerverwarming

Vloerverwarming is sterk in opmars!
Geen wonder, want vloerverwarming bied een zeer behaaglijk binnenklimaat, bovendien is het onzichtbaar.
Als u kiest voor strak en liever helemaal geen radiatoren in uw interieur wilt, dan is vloerverwarming van NG Installatietechniek voor u een perfecte keuze.